Interface


www.anitra.lv

 
 

Seminārā Oliver Heath runās par pētījumiem biofīliskā dizaina zinātnē. Par to, kā to realizēt un kādu ietekmi tas atstāj uz dizaina lietotājiem.

Semināra valoda - angļu, bez tulkojuma.


Reģistrēšanās:


Reģistrēšanās beigusies!

 

Semināra programma:

13:00 - ierašanās, reģistrēšanās un uzkodas
13:30 - atklāšana
13:45 – 15:00 - Oliver Heath, Biophilic Design expert, Heath Design Ltd., UK.

 

* Semināru Latvijas Arhitektu Savienība novērtējusi kā kompetences paaugstināšanas pasākumu un par tā apmeklējumu arhitektam tiek piešķirts 1 kompetences paaugstināšanas kredītpunkts formālās obligātās pasākumu sadaļas tēmā "Sabiedrības drošību un veselību ietekmējošie aspekti"

 
O.H.

Oliver Heath

Heath Design Ltd. uzņēmums nodrošina DesignLab darbnīcas

  • Oliver Heath ir industrijā atzīts eksperts ilgtspējīga un biofila arhitektūras un interjera dizaina laukā.
  • Šobrīd viņš līdzās pasaules vadošajam Ēku Izpētes Nodibinājumam (Building Research Establishment (BRE)) aizsāk liela mēroga pētījumu par biofilā dizaina pozitīvajiem aspektiem.
  • Oliver Heath ir vadījis Karaliskā Britu arhitektu institūta (Royal Institute of British Architects (RIBA)) sertificētus seminārus arhitektiem un dizaina apvienībām visā Eiropā un interjera dizaina programmas TV kanālos BBC, ITV, CHannel 4 un Discovery Channel.
  • Oliver Heath ir uzstājies kā Apvienotās Karalistes Enerģijas un klimata izmaiņu departamenta (DECC), Enerģijas saglabāšanas tresta un Atkritumu resursu darbības programmas (WRAP) pārstāvis.
 
interface


Interface Inc. ir pasaules vadošā modulāro grīdas segumu kompānija. Interface nodrošina plašu klāstu paklājflīžu un elastīgo grīdas segumu kolekciju, ko var ideāli savstarpēji kombinēt. Interface modulārie produkti palīdz klientiem veidot telpu interjeru pozitīvi ietekmējot tā lietotājus un mūsu planētu. Interface misija – Climate Take Back – aicina industriju pievienoties tam, kā Interface organizē savu darbību, lai tā būtu planētas resursus atjaunojoša un radītu dzīvošanai labu klimatu.

 

Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvaniet uz salona tālr. 67218744,
rakstiet anitra@anitra.lv

www.anitra.lv